Spegeln är uppe

_DSC2307

Äntligen har vi tagit tummen ur röven och skruvat upp spegeln som stått lutad mot väggen i flera månader. Är nöjd, men den känns mycket mindre nu när den är på väggen än vad jag hade tänkt mig. Tror ändå att det blir bra bara jag vänjer mig.

_DSC2313

Efter jobbet idag gick jag en sväng i några butiken och köpte ett par alldeles vanliga jeans. Har tappat ett par och haft sönder mitt andra par vanliga blåa jeans så kände att jag behövde dessa. Jag hann också med läsning i bibban en timme och lunch/kaffe tillsammans med mormor och bror. Sådan onsdag hittills.

En kommentar på “Spegeln är uppe

  1. Åh va fint det blev! Och det är så mysigt med ljusslinga runt speglar! 🙂

    Jag har btw flyttat min blogg så gå gärna in och följ den nya, kram!
    jennavierinen.blogspot.fi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s