Filippa K

Måndagar måste ju vara de dagar då man oftast är nedstämd och omotiverad. Exakt så kände jag i alla fall imorse då jag steg upp för att åka till skolan och skriva en datakunskapstent. Jag lämnade in i sista sekund, då tiden nästan tagit slut och fick direkt veta att jag blev godkänd. Kunglig känsla kan jag säga! För att man ska må bra tror jag att det är väldigt viktigt att då och då få känna att man lyckats med någonting och exakt den känslan hade jag då jag såg resultatet. Fortfarande i skrivande stund är jag ytterst nöjd med mig själv.

Senast överförda21

För att fira min prestation gick jag till Stockmann och köpte upp mitt födelsedagspresentkort. Jag har velat av och an, men nu bestämde jag mig för en gosig tröja från Filippa K. Och i matbutiken på vägen hem tog jag en bukett vita rosor för att fira ännu lite till.

_DSC2209

Tröjan är en lite längre variant som går över rumpan så den är helt perfekt nu till vintern, men lika bra kommer man att kunna använda den under svala sommarkvällar. Nu är jag nöjd!

En kommentar på “Filippa K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s