Choklad cupcakes

_DSC2281

Roberta gjorde mig sällskap över ett par koppar te denna måndag kväll. Kanske borde bli en tradition med bakverk och te så här i början av veckan så att måndagen inte skulle kännas så trist.

_DSC2249

Dagens bakverk var choklad cupcakes som smakade riktigt gott. Tror det kan vara en av de bästa cupcakes satserna jag någonsin bakat faktiskt. Jag använde Leila Lindholms recept, men gjorde några små modifikationer, bl.a. så tyckte jag att frostingen var alldeles för söt så jag tillsatte mera philadelphia och kakao.

Imorgon ska jag stiga upp 5:30 för att åka på jobb så nu är det dags att sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s