Ventilering

Har haft en riktigt fin dag med min syster som nog är världens allra härligaste och bästa syster. Men med kvällen kom även vemodet. Jag vet inte om det är den mörka årstiden eller det faktum att det är söndag idag som gjorde det, men plötsligt kändes ingenting roligt. Jag har snart bott i Finland i 5 månader efter min tid i Sverige och till stor del älskar jag det. Jag älskar att få vara nära min familj, jag älskar att jag får somna och vakna med Rasse i princip varje dag och jag älskar att jag kan umgås med mina finländska vänner och med min släkt utan långa pauser. Det jag hatar är att jag inte har något sammanhang, åtminstone inte ett som jag själv kan se ännu.

Den skola jag går i nu är tyvärr mycket under mina förväntningar. Lovord är vad jag hade hört om denna uuunderbara och fantaaastiska skola där aaaalla trivs och hör hemma. Jag har ingenting att klaga på vad gäller mina medstuderanden, men för övrigt är den ingen sensation. Skulle helst kalla den skolan en osensation.

Jag kan själv förstå att gräset alltid är grönare på andra sidan och att jag eventuellt hade mycket att klaga på då jag bodde i Sverige också, men där hade jag i alla fall mitt sammanhang där jag kände att jag hörde hemma. Med några veckors mellanrum saknar jag Norrköping och människorna där så mycket så jag fäller en tår eller två och varje dag gör det lite ont i mig då jag inser att det inte är där jag hör hemma längre.

Jag gjorde rätt val genom att flytta tillbaka, men att välja bort det bästa jag någonsin gjort i mitt liv var en av de svåraste saker jag någonsin gjort.

En kommentar på “Ventilering

  1. Bara för att du bor i Finland nu betyder inte det att du inte hör hemma här, du får se det som att du har både ock, bara att vi är lite längre bort nu!

    Du är BÄST och jag saknar dig varje dag men det gör inte så mycket för jag vet att jag i Norrköping träffade en vän för livet, och det var DU! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s