Indiskt och praliner

IMG_20141023_213820

Har försökt få det sista om alkoholpolitik inpräntat i hjärnan och däremellan lagat lite indisk mat (koriander i mitt hjärta) och praliner. Var på Punnitse ja säästä och köpte lyxchoklad, frystorkade jordgubbar och en hel del annat som sedan blev söta choklad-vanilj praliner doppade i vitchoklad och toppade med jordgubbarna. Är ivrig på att prova det andra som jag köpte också. Annars njuter jag av halloweenpumpan som vi gjorde igår på scoutmötet. Nu blir det en sista genomgång av litteraturen och sedan sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s