Ägg + kaviar

_DSC2086

Steg upp och läste i en timme innan jag lagade frukost. Jag tycker det smakar så mycket godare när man har varit vaken en tid och är hungrig på riktigt istället för att äta bara för att man måste. Plus att det var en perfekt paus i läsandet om alkoholpolitik.

_DSC2038

Mina födelsedagsblommor har blommat sin sista blomma och säger tack och hej. Nu har det här bloggandet också fungerat som en paus från läsandet, måste försöka surfa mindre och läsa mera. Hej hej!

2 kommentarer på “Ägg + kaviar

  1. Alltså varje gång du sätter en bild på dina kaviarsmörgåsar tänker jag att jag MÅSTE komma ihåg att köpa kalles kaviar närsta gång i butiken. Och alltid glömmer jag! NU skriver jag det på butikslistan! Mums!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s