Söndag

Senast överförda13

Bra dag idag! Sov en elva timmars natt så kan säga att jag har varit utvilad och pigg så här söndagen till ära. Tog en sväng på stan för att hitta något att spendera mitt presentkort+födelsedagspengar på, men utan större lycka. Lika bra att vänta tills jag hittar något som jag verkligen vill ha. Efter det åkte jag till Esbo där det bjöds på skumpa- och pajfest mormors födelsedag till ära. Är nu på Drumsö och ska se på sex and the city. Go’ natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s