Torsdag!

IMG_20141009_165231

IMG_20141009_165106

Hela kvällen igår och morgonen idag har min nervositet inför talet tagit över hela mitt liv. När jag satt och väntade på att jag skulle få tala skakade och svettades jag som en liten gris. Har inte varit så nervös på sjukt länge.

Nå, nu är allt över och jag är så fruktansvärt glad! Trots min nervositet så fick jag fantastiskt fin feedback och jag är väldigt nöjd med min insats. För att fira gick jag på lunch med Sara och sedan via galna dagarna och alko hem. Köpte några böcker och lite vin som jag och Rasse kan njuta av medan vi lagar mat och bakar inför morgondagens kalas. Men nu ska jag först dra på mysbyxorna, tända ljus, börja på en ny bok och äta godis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s