Fredagsmiddag

_DSC1738

_DSC1733 (2)  _DSC1743

_DSC1739

Oj oj vilken utomordentligt god middag jag, S och R lagade idag. Det blev lax med getost, pesto och kapris kräm, ugnspotatis med timjan och en enkel sallad. Mums filibabba! Vi satt vid bordet och pratade i timmar, men plötsligt blev det ändå midnatt och dags att ta sig hemåt för att orka med resten av veckoslutet. Inga planer är inbokade, men jag hoppas på att tillbringa morgondagen med mamma och syster hemma i Esbo. Nu ett glas vatten och lite satc, sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s