God morgon!

_DSC1446
Gröt med min hemlagade krusbärssylt och blåbär som jag har plockat och fryst ner samt mycket kaffe. I det här hemmet har det under sensommaren och hösten blivit så att vi försöker äta så närproducerat som möjligt, igår lagade vi till exempel en morotssoppa där vi använde egna morötter, egen lök och ingefära samt egna örter. Det känns så bra då man ser vad man kan åstadkomma av de råvaror som växer på gården. 

Igår motionerade jag för första gången sedan jag bodde i Norrköping, typ. Vi spelade badminton och det var riktigt roligt trots min ringrostighet. Dagens planer är att städa lägisen, kanske tvätta och eventuellt baka. Ha en bra tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s