Svårt med förändring

Hej! Min blogg har varit ett enda problem under den senaste tiden då det inte fungerat att komma in på den, varken för mig eller för någon annan. Jäkligt synd att det inte ska funka med papper.fi eftersom jag trivs med det och har vant mig vid det. Jag har för länge sedan insett att jag måste byta adress för att det ska fortsätta vara roligt att blogga, men man sitter fast i de bekväma rutinerna så jag har inte fått tummen ur röven förrän nu då jag skapade denna splitternya blogg. Jag önskar att detta ska bli minst lika bra som på papper, just nu känns det dock lite svårt med allt nytt. Skriver snart igen då jag fått lite mer koll på allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s